Kommande

Just nu

Den 5-6 maj så kommer Jazzhuset att köra en avskedshelg då Jazzhuset tackar för sig efter 40 år! Kom gärna och var en del av historien när vi nu kör all in dom sista kvällarna fram till dess, som kommer att bjuda på en fantastisk stämning!

 

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:07
Sep

Nostalgia

Hej alla raringar och tack för senast! Tack för att ni gjorde vårat 1-årskalas till en oförglömligt fet fest!! Vi hoppas att all gotta i fiskdammen räckte till alla och att ingen gick tomhänt hem. Vi hade kul, ni hade kul och nu är det dags för karusellen att ta rullning igen! FREDAGEN DEN 7 SEPTEMBER är det än en gång fullt ös på Jazzhuset med CLUB NOSTALGIA. Denna gången tänkte vi slå ett extra slag för pop. ”Sick and tired of hearing all these people talk about
What’s the deal with this pop life and whe

n is it gonna fade out.” Vi spelar den bästa popen från 70-, 80- och 90-talet fram till tolv. Sedan efter det slås rökmaskinerna på och NOSTALGIA förvandlas åter till den fantastiska tidsmaskin som kommer ta dig tillbaka till stunderna du saknade från barndomen. Som alltid är det nostalgin som står i fokus och vi vill ha dig i mörkret hos oss för jazzhuset kommer vara fyllt med disco, hits, euro, love, rök, pop, synth och dans hela natten!

Så ta på dig discoglittret, rockiga kjolen, axelvaddarna eller dina buffalos och dröm dig tillbaka! Vi väntar på DIG!

——————————————

LILLA DANSGOLVET (Loungen): 70- och 80-tal!! Pop, synth och mycket disco från tider då vi mådde som kungar!

Exempel på musik som spelas på det lilla dansgolvet: Madonna, Kim Wilde, Bee Gees, Depeche Mode, Michael Jackson, Ultravox, Freestyle, Modern Talking, Donna Summer, Boney M, Blondie osv.

Djs:
DJ Pulzar
DJ Rolf
Orion

—————————————

STORA DANSGOLVET (Vid scenen): 90-tal!! Vi spelar de lyckligaste 90-talshitsen, den sorgligaste euron, de bästa beatsen och de oförglömligaste mellanstadiediscostunderna.

Exempel på musik som spelas på det stora dansgolvet: Blümchen, Haddaway, Leila K, La Bouche, Corona, Aqua, Spice Girls, Bomfunk MC, N*sync osv.

Djs:
Open Sesame
Lunik
—————————————

CLUB NOSTALGIA
FREDAG 7 SEPTEMBER
22-03
80 kr
20 år
(Under 20? Mejla ditt namn till opensesame@hotmail.se – innan fredag kl 18.00 ,så sätter vi dig på u20-listan)

SIST VAR DET KÖ NER TILL YTTERDÖRREN SÅ TÄNK PÅ ATT KOMMA I TID!

Kvällens värdar: Mirre, Dana & Martin
PUSS // Nostalgia crew
Klubben arrangeras av Freestyle Events & OPEN SESAME!
www.facebook.com/freestyleevents
www.facebook.com/OpenSesame.gbg

 

Tid: 22:00-03:00 • Pris: 60-80 kr • Ålder: 20 år

Webb & design: edwardforslund.se