Kommande

Just nu

Den 5-6 maj så kommer Jazzhuset att köra en avskedshelg då Jazzhuset tackar för sig efter 40 år! Kom gärna och var en del av historien när vi nu kör all in dom sista kvällarna fram till dess, som kommer att bjuda på en fantastisk stämning!

 

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:27
Sep

KOKOMO Live: SKANSROS

Nya vindar blåser på jazzhuset. Varje vecka fyller vi Jazzhuset till bristningsgränsen med världens bästa pop, rock, punk och indie. Kom och dansa ihjäl dig, drick massor av öl och lyssna på Göteborgs mest intressanta band.De är band som kommer göra dig svettig på dansgolvet, band som kommer ge dig hoppet tillbaka om Göteborg som musikstad och band som skriver låtar som kommer ringa i dina öron när du vinglar hem från efterfesten många timmar senare. Vårt hjärta klappar för indie-pop och fantastiska Dj´s kommer natten igenom få ditt hjärta att dansa på parketten. Göteborg behöver Kokomo och Kokomo behöver dig, så let´s go Koko!

 

Tid: 22:00-03:00 • Pris: 80 kr • Ålder: 18 år

Webb & design: edwardforslund.se