Just nu

I vår kommer Jazzhuset att fira 40 år! Kom gärna och fira med oss!

Är du intresserad av att köra klubb på Jazzhuset? Hör av dig med ditt koncept till jim@hluja.se

Vill du spela på Jazzhuset så kontakta klubben som du vill spela på, då det är många olika arrangörer på Jazzhuset, behöver du få info för att kontakta klubben så kontakta jim@hluja.se angående detta

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:20
Sep

KOKOMO Live: TIGERBUKTEN

Nya vindar blåser på jazzhuset. Varje vecka fyller vi Jazzhuset till bristningsgränsen med världens bästa pop, rock, punk och indie. Kom och dansa ihjäl dig, drick massor av öl och lyssna på Göteborgs mest intressanta band.De är band som kommer göra dig svettig på dansgolvet, band som kommer ge dig hoppet tillbaka om Göteborg som musikstad och band som skriver låtar som kommer ringa i dina öron när du vinglar hem från efterfesten många timmar senare. Vårt hjärta klappar för indie-pop och fantastiska Dj´s kommer natten igenom få ditt hjärta att dansa på parketten. Göteborg behöver Kokomo och Kokomo behöver dig, så let´s go Koko!

 

Tid: 22:00-03:00 • Pris: • Ålder: 18 år

Webb & design: edwardforslund.se