Just nu

Yep, Feed the horse är nu utsedd till Göteborgs bästa klubb. Vi kunde aldrig ha gjort det utan alla er underbara hbtqs! Nu tar queersen över världen! Och obs – DET ÄR HÄSTENS ÅR NU!

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:20
Sep

KOKOMO Live: TIGERBUKTEN

Nya vindar blåser på jazzhuset. Varje vecka fyller vi Jazzhuset till bristningsgränsen med världens bästa pop, rock, punk och indie. Kom och dansa ihjäl dig, drick massor av öl och lyssna på Göteborgs mest intressanta band.De är band som kommer göra dig svettig på dansgolvet, band som kommer ge dig hoppet tillbaka om Göteborg som musikstad och band som skriver låtar som kommer ringa i dina öron när du vinglar hem från efterfesten många timmar senare. Vårt hjärta klappar för indie-pop och fantastiska Dj´s kommer natten igenom få ditt hjärta att dansa på parketten. Göteborg behöver Kokomo och Kokomo behöver dig, så let´s go Koko!

 

Tid: 22:00-03:00 • Pris: • Ålder: 18 år

Webb & design: edwardforslund.se