Just nu

Sommaren är här och vi går äntligen mot ljusare tider, kom och fira sommaren med oss på Jazzhuset!

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:13
Sep

Kokomo Live: HAGALIDEN

Nya vindar blåser på jazzhuset. Varje vecka fyller vi Jazzhuset till bristningsgränsen med världens bästa pop, rock, punk och indie. Kom och dansa ihjäl dig, drick massor av öl och lyssna på Göteborgs mest intressanta band.De är band som kommer göra dig svettig på dansgolvet, band som kommer ge dig hoppet tillbaka om Göteborg som musikstad och band som skriver låtar som kommer ringa i dina öron när du vinglar hem från efterfesten många timmar senare. Vårt hjärta klappar för indie-pop och fantastiska Dj´s kommer natten igenom få ditt hjärta att dansa på parketten. Göteborg behöver Kokomo och Kokomo behöver dig, så let´s go Koko!

 

Tid: • Pris: • Ålder:

Webb & design: edwardforslund.se