Just nu

I vår kommer Jazzhuset att fira 40 år! Kom gärna och fira med oss!

Är du intresserad av att köra klubb på Jazzhuset? Hör av dig med ditt koncept till jim@hluja.se

Vill du spela på Jazzhuset så kontakta klubben som du vill spela på, då det är många olika arrangörer på Jazzhuset, behöver du få info för att kontakta klubben så kontakta jim@hluja.se angående detta

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:22
Sep

FEED THE HORSE – THE QUEER REVENGE OF THE HIGHSCHOOL PROM

Vem har inte drömt om en riktig american dream high school prom? Okej, kanske inte alla, men vi har i alla fall länge drömt om en queer sådan! Därför bjuder vi nu in till bal på slottet – eller ah, Jazzhuset då. Bjud med din dejt/dina dejter/bara dig själv och kom så som du egentligen hade velat se ut på din bal. Eller såg du kanske fantastisk ut redan då? Well, då har du nu chans att använda balklänningen/fracken/whatever en gång till! Vi bjuder på punch (alltså bål och inte arrakssprit), tårdrypande tryck

are och vi röstar fram Jazzhusets (drag-)king and queen! Om gymnasiebalen var en brötig och heteronormativ besvikelse så är det nu dags för den queera upprättelsen!

Gäster:

KLUBB MAMARAZZI
Mamarazzi ordnar otroligt fina fester på Fria teatern i Högdalen, Stockholm. Vi är oerhört glada över att de kommer ner till oss i Göteborg och vi är helt säkra på att de bjuder in till ett dansgolv som kommer vara LÅNGT IFRÅN fruktansvärt långtråkigt och dötrist och tråkigt, utan alldeles, alldeles UNDERBART.

PINK PICKLE SHARP SHOTS
Våra vackra vänner Dödshajen och Beba von Jinx slår sig samman och kör sin gemensamma premiär denna kväll. De kommer bjuda på en vacker blandning av brutal elektro, nostalgi och call me maybe!

Lördag 22 september
Jazzhuset
Kl 22:00-03:00
80 kr
20 år (Under 20? Mejla ditt namn till feedthehorse@live.se – innan lördag kl 17 – så sätter vi dig på u20-listan)

Don’t dream it, be it!
Feed the horse

 

Tid: 22:00-03:00 • Pris: 80 kr • Ålder: 20 år

Webb & design: edwardforslund.se