Just nu

Sommaren är här och vi går äntligen mot ljusare tider, kom och fira sommaren med oss på Jazzhuset!

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:06
Jul

Feed the horse

Feed förflyttar sig från väst till öst och till BOLLYWOOD! Låt dig inspireras av denna fantastiska kultur som stolt ger fingret åt den amerikanska masskulturen för att istället skapa sin egen version av moderniteten med dans, sång och kläder som tveklöst överglänser det gråa västerlandet. Som alltid gäller dress for success på feed, så kom i din bästa bolly-outfit! Som om inte detta vore nog så inleder vi natten med karaoke! Från öppning fram tills ni tröttnar så får den som önskar lov att inta scenen. (I låtlistan kommer man dock mest hitta västerländska titlar pga svenskar brukar sällan kunna sjunga bollywoods-hits.)

 

Vi ses fredag 6 juli! Och OBS. Gratis före kl 23!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid: 22:00-03:00 • Pris: • Ålder: 20 år

Webb & design: edwardforslund.se