Just nu

I vår kommer Jazzhuset att fira 40 år! Kom gärna och fira med oss!

Är du intresserad av att köra klubb på Jazzhuset? Hör av dig med ditt koncept till jim@hluja.se

Vill du spela på Jazzhuset så kontakta klubben som du vill spela på, då det är många olika arrangörer på Jazzhuset, behöver du få info för att kontakta klubben så kontakta jim@hluja.se angående detta

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:15
Jun

Arvika 4-ever party

 

FreeStyle Events (som arrangerar bland annat The Zone Nightclub & Club Nostalgia) presenterar sommarens roligaste klubbfest: ARVIKA 4-EVER PARTY!

Vi är många som fortfarande sörjer att en av Sveriges bästa festivaler gick i graven! Därför vill vi hedra denna festival med en festival-fest utan lera & regn men med tält, musik, svett & party & den goa speciella stämningen som blir av blandat rock- synth & popfolk som gjorde arvika till en så grym festival som den var!

Kom & dansa loss till blandade hitsen från de band som uppträdde under åren på Arvikafestivalen! Vilken konsert blev din absoluta favorit under åren? vilken låt tar dig tillbaka till leran och solen? Skriv i loggen & tipsa oss så vi absolut inte glömmer att spela låtar från just det bandet!

På projektorerna vid de 2 dansgolven spelar vi upp både bilder & musikvideos som förknippas med Arvika! Har du grymma partybilder och minnen du vill dela med dig, hör av dig & skicka in det till oss i god tid!

Och om vädret tillåter så uppmuntrar vi självklart till parkhäng i Kungsparken före klubbfesten! ;)

MER INFO INOM KORT!!

ARVIKA 4-EVER PARTY
FRE 15 JUNI
JAZZHUSET
22-03
60 KR (garderob + 20 kr)
18 ÅR

Festen finansieras av Freestyle Events & arrangeras av ett grymt crew: Malin Lind, Mirre Sennehed, Jackie Christensen & Carl Remning! ♥

Tid: 22-03 • Pris: 80:- • Ålder: 18

Webb & design: edwardforslund.se