Kommande

Just nu

Den 5-6 maj så kommer Jazzhuset att köra en avskedshelg då Jazzhuset tackar för sig efter 40 år! Kom gärna och var en del av historien när vi nu kör all in dom sista kvällarna fram till dess, som kommer att bjuda på en fantastisk stämning!

 

Nyhetsbrev

  • Häng med på det senaste genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev:01
Jun

CLUB NOSTALGIA – Liveshow: Spice Girls Allstars


Först och främst vill vi ge ett stort tack alla badsugna som dök upp i maj och omvandlade Jazzhuset till årets fetaste beach party. Men nu är det dags att borsta av sig sanden och göra sig redo inför sommarens festligheter. 1 juni är vi tillbaka igen, och som alltid med gamla låtar från 70-, 80-, och 90-talet som vi alla minns från ungdomens år uppdelat på två välfyllda dansgolv.

Istället för att ”straight up” som Paula Abdul sjunger så tänkte vi att under HBTQ-festivalen är det helt i tiden att ”queer it down” på Jazzhuset. Självklart är alla alltid välkomna till NOSTALGIA men i just denna afton vill vi slå ett extra slag för mångfalden så vi tänker bjuda på lite extra kärlek! Som alltid är det nostalgin som står i fokus och vi vill ha dig i mörkret hos oss för jazzhuset kommer vara fyllt med disco, hits, euro, love, rök, pop, synth och dans hela natten!

Var ni förkrossade över att Geri slutade i Spice Girls? Missade ni deras reunionturné 2007? Ingen fara! Kvällen till ära kommer fantastiska SPICE GIRLS ALLSTARS bjuda på lite girl power och en hyllning till historiens största tjejgrupp.

Så ta på dig discoglittret, axelvaddarna eller dina buffalos och dröm dig tillbaka!

—————————————

LILLA DANSGOLVET (Loungen): 70- och 80-tal!! Pop, synth och disco från tider då vi mådde som kungar!

Exempel på musik som spelas på det lilla dansgolvet: Madonna, Kim Wilde, Bee Gees, Depeche Mode, Michael Jackson, Ultravox, Freestyle, Modern Talking, Donna Summer, Boney M, Blondie osv.

DJ’s:
Beba Von Jinx
Baba La Cream
Lunik

—————————————

STORA DANSGOLVET (Vid scenen): 90-tal!! Vi spelar de lyckligaste 90-talshitsen, den sorgligaste euron, de bästa beatsen och de oförglömligaste mellanstadiediscostunderna.

Exempel på musik som spelas på det stora dansgolvet: Blümchen, Ace of Base, Leila K, La Bouche, Corona, Aqua, Spice Girls, Bomfunk MC, N*sync osv.

DJ’s:
Open Sesame
Lunik

LIVESHOW PÅ SCEN: SPICE GIRLS ALLSTARS

—————————————

(Under 20? Mejla ditt namn till opensesame@hotmail.se – innan fredag kl 18.00, så sätter vi dig på u20-listan)

Tid: 22-03 • Pris: 100:- • Ålder: 20

Webb & design: edwardforslund.se